Kniv samle selv sæt. Er du interesseret?

Dansk Kniv Blog -

Kniv samle selv sæt. Er du interesseret?

Jeg har længe haft en ide om at lave et samle selv sæt, og sælge det her på min hjemmeside.

Ligesom alle de andre samle selv sæt, så er klingen lavet færdig, og der medfølger alt hvad der skal bruges af materialer til at lave skæftet. For at kunne se forskel på knive jeg laver, og dem jeg tilbyder til "gør det selv" vil logoet på klingen være spejlvendt og på modsatte side af klingen (se billede) 

Special bushcrafter v1 jeg lavede til en kunde, der selv vil sætte skæfte på kniven - friluftskniv samle selv sæt

Jeg laver næsten alle mine klinger i RWL-34, rustfast stål, lavet af Damasteel i Sverige. Jeg hærder mine klinger til ca 60-61 hrc, for at give dem styrke men stadig fleksibilitet så de ikke knækker ved æggen. 

JGT II, jagtkniv samle selv sæt, lav dit eget skæfte på kniven, perfekt start til at lave din egen kniv

Der vil som udgangspunkt være to kniv modeller til samle selv, en jagt/allroung kniv og en bushcraft/friluftskniv. Jeg vil selvfølgelig være behjælpelig med at finde den rigtige kniv til dig. 

Bushcrafter v1 samle selv sæt. Lav din egen kniv, sæt lige præcis det håndtag du gerne vil have på kniven og ekperimenter med den rigtige udforming af skæftet

Hvis du er interesseret i en samle selv kniv, så følg med på siden jeg skal nok holde dig opdateret. Eller send mig en mail på, info@hvedegaardknives Jeg vender tilbage så hurtigt jeg kan.

Friluftskniv eller bushcraft kniv - til ham eller hende der selv vil lave håndtag og skede på en kniv. Selv bladet er lavet helt færdigt, alt du skal er at vælge hvilke materialer du vil have på som håndtag, træ, micarta, stabiliseret træ

Lav din egen jagtkniv, klingen er lavet færdig, vil du gerne lave dit eget håndtag, så er dette et godt sted at starte. Bliv knivmager, vælg de materialer du godt kan lide, om det der træ, micarta, g10, stabiliseret træ, alt hvad du kan drømme om

Tak for at du læste med.

- Mikkel Hvedegaard

Hvedegaard Knives