Hvem er jeg? Mikkel Hvedegaard 22 årig knivmager, og jeg lever af det

Dansk Kniv Blog -

Hvem er jeg? Mikkel Hvedegaard 22 årig knivmager, og jeg lever af det

Det er måske første gang du støder på mig og mine knive. Og her undre du dig måske over hvem der står bag alt dette.

 

Jeg hedder Mikkel Hvedegaard, jeg er 22 år gammel og bor i Aarhus med min kæreste. Jeg har værksted lige syd for Aarhus i den lille by Malling, som jeg pendler til hver dag. Jeg lever af at lave knive, og er langt fra den dovne type. 

Du tænker måske, - kan en 22'årig virkelig lave en ordenlig kniv?- Og dertil er mit svar, Ja det kan jeg i hvert fald. Jeg har gymnasiet i rygsækken, men det er faktisk også det. De sidste 3-4 år har jeg arbejdet og fundet mig selv, og jeg ved hvad hvor jeg er på vej hen i verdenen. Derfor tør jeg også sætte mit eget navn på mine knive, jeg er stolt af det jeg laver.

Jeg har lavet knive på hobbyplan siden jeg var 15 år, der er en 7 år siden. Og der er sket en rigtig stor udvikling siden, i dag bruger jeg ikke længere et bål i baghaven hos mine forælde, men en professionel hærdeovn der er importeret fra USA. Jeg har opbygget mit eget håndlavede knivfirma, branded det hele på diverse sociale medier. Så jeg i dag har lavet knive til alt fra frilufts typer, jægere, soldater, knivsamlere og mange andre personer rundt om i hele verdenen. Rigtig meget af min daglige korrespondance foregår på engelsk, men er du dansker tager vi den selvfølgelig på dansk ;) 

Her på min hjemmeside kan du klikke rundt og se noget af det jeg har lavet. Er du interesseret i en dybere indsigt i mit arbejde vil jeg foreslå du hopper over på min Instagram eller facebook eller Pinterest og andre steder platforme, men listen er mindst dobbelt så lang hvis jeg skal henvise til dem alle.

Jeg håber du her har fået lidt indigt i hvem jeg er, hvad jeg laver og ikke mindst hvad mine knive står for. Hvis du har et knivprojekt, et spørgsmål, eller andet. Så skal du ikke holde dig tilbage, send mig en mail på info@hvedegaardknives.com

 

Tak for at du læste med. Hav en god dag.

Hilsen 

Mikkel Hvedegaard