Fra 01.07-2020 Falder leveringstiden på en kniv til dig! Læs her.

Dansk Kniv Blog -

Fra 01.07-2020 Falder leveringstiden på en kniv til dig! Læs her.

I juli går jeg all-in på min kniv rejse. Længe har jeg brugt alle de timer jeg kan i mit knivmagerværksted, og nu får jeg endnu mere tid i værkstedet. Jeg har ikke længere et deltidsarbejde, så nu er mit fokus 100% på mine knive, og på at levere den bedste oplevelse til dig, min kunde.

Hvad vil det betyde? - Leveringstiden kommer til at falde drastisk, da jeg kan fokusere på at lave mine knive. Nu skal jeg ikke længere dobbeltjobbe, men arbejde for mig selv og lave præcis det jeg elsker, KNIVE.

Virksomheden er i vækst, jeg har flere og flere kunder både her i Danmark, men også globalt, og jeg udvikler mig til en endnu mere effektiv knivmager. 

Tak for at du læste med! Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så sig til. Send mig en mail på info@hvedegaardknives.com og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.