Et nyt kapitel for min hjemmeside

Et nyt kapitel for min hjemmeside

- Dansk kommer til at fylde mere her på hjemmesiden, i første omgang er det blog indlæg, men resten af siden følger også med.

 Hvis du undre dig over at resten af hjemmesiden er på engelsk, så er det simple svar at jeg har kunder fra hele verdenen. Jeg arbejder på at få lavet en dansk version af hjemmesiden, så bær over med mig indtil jeg får den danske version op og kører.


 På hjemmesiden er det muligt at købe knive jeg har lavet. De er 100 procent håndlavet. Det vil sige at der går blod, sved og tårer i alle knive, og det er kun mig der laver knivene. Jeg går rigtig meget op i “fit & finish” på mine knive, og hvis en kniv ikke lever op til mine høje krav, bliver den skrottet. Jeg stræber efter at lave en kniv til dig, så den passer i din hånd, og til dine specifikke behov. En kniv er så meget mere end blot en kniv, det er et redskab, et værktøj der skal holde for livet. Men en kniv er også andet end et værktøj, det er også en representation af dig, derfor betyder knivens udseende og materialer også rigtig meget. Send mig en besked, så finder vi sammen den helt rigtige kniv til dig og dine behov.


-Mikkel Hvedegaard

Hvedegaard Knives

24-03-2020